Starannie przemyślany projekt doskonale komponuje się z charakterem centrum Wrocławia. W prostej formie łączy piękno nowoczesnej architektury z funkcjonalnością rozwiązań służących mieszkańcom, takich jak taras widokowy ze strefą rekreacji na dachu budynku, przestrzeń coworkingową dla osób pracujących zdalnie oraz rozwiązania typu smart home. Całość inwestycji zaplanowano jako miejsce niezwykle przyjazne rowerzystom.

BUDYNEK KLASY PREMIUM

  • Ponadczasowa
    architektura

  • Budynek o zróżnicowanej
    wysokości (5 i 7 kondygnacji)

  • Zielony dach jako
    miejsce do rekreacji

  • Bogata i różnorodna zieleń

  • 3 energooszczędne
    i cichobieżne windy

  • Strefa coworkingowa

  • Bezpieczeństwo (wideodomofony,
    kontrola dostępu, ochrona, monitoring)

  • Części wspólne wykończone
    materiałami wysokiej jakości

Wysokiej klasy materiały i wykończenie

Strefa coworkingowa

JAKOŚĆ W KAŻDYM DETALU

  • Wypełnienia balustrad
    ze szkła bezpiecznego

  • Duże okna o podwyższonej
    izolacji akustycznej

  • Drewniana stolarka okienna

  • Apartamenty wyposażone
    w system smart home

  • Rolety elektryczne na parterze

  • Wysokość apartamentów 2,86 m
    (parter) i 2,69 m (pozostałe piętra)

  • Grzejniki kanałowe
    na 5. i 6. piętrze

  • Wyprowadzenie pod klimatyzację
    na 5. i 6. piętrze

EKOLOGIA I SZACUNEK DLA OTOCZENIA

  • Duża ilość
    miejsc rowerowych

  • Budki
    dla ptaków

  • Panele fotowoltaiczne
    do zasilania części wspólnych

  • Odzysk deszczówki do podlewania
    zieleni na terenie osiedla

  • Infrastruktura
    pod instalację ładowarek
    do samochodów elektrycznych

  • Elementy elewacji poprzedniego
    budynku wykorzystaliśmy
    do wykończenia wnętrz w obecnym

  • W trakcie realizacji
    udało nam się zachować
    większość istniejących drzew